Over Marly

Over Marly

Over Marly

Marly is geboren in Delft op 6-1-1988. Al op jonge leeftijd zat Marly op de jeugdtheater school. Na een succesvolle auditie is Marly de rol van Nina Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden gaan vervullen.

Voordat ze naar de jeugdtheater ging was ze een fervent danseres. Ze heeft een aantal jaar op een hoog niveau gedanst en heeft meegedaan aan de Nederlandse kampioenschappen in de categorie Latin.

Marly is vooral bekend geworden door haar rol als ‘Nina’. Naast GTST heeft ze in verscheidene films gespeeld, waaronder Verliefd op Ibiza, waarin ze de rol van Bibi vertolkte. Ook in de gelijknamige serie speelde ze Bibi .

In 2010 werd Marly ambassadrice van Human Concern, een stichting die zich inzet voor een goede behandeling tegen eetstoornissen. In het tijdschrift Viva (augustus 2010) vertelde zij voor het eerst openhartig over haar eetstoornis anorexia en hoe zij deze ziekte heeft overwonnen. Met haar inzet voor Human Concern hoopt zij veel mensen te kunnen steunen. www.humanconcern.nl

Een heel creatieve kant showde Marly samen met Gigi Ravelli. Ze startten een sieradenlijn die vooral bekend werd door het dragen van 1 oorbel. De trend was gezet. Vanwege het grote succes besloten de dames naast hun sieradenlijn ook een kledinglijn op te richten. Helaas bleek voortzetting door de drukke en kruisende agenda’s niet haalbaar en hebben ze met pijn in hun hart, een punt achter beide ondernemingen moeten zetten. Voor Marly is het hiermee nog niet klaar. Ze speelt nog steeds met de gedachte ooit weer een kledinglijn te willen starten.

Een persoonlijk hoogtepunt uit haar carrière was het moment dat ze gevraagd werd voor de ‘Playboy’. Ze mocht poseren in de kersteditie van het mannenblad in 2013. Een droom kwam uit. Vooral vanwege het feit dat de foto’s er altijd zo prachtig uitzien. Mooi en vrouwelijk, dat straalt enorme kracht uit volgens Marly.

Sinds 2014 heeft ze samen met haar vriend Mike Meijer een dochter, genaamd Sammy Rose. Het gelukkige gezin woont samen in het mooie Blaricum.