HET IS WEER BEGONNEN!

Ja hoor! Het is weer begonnen. Het …seizoen van GTST! Altijd weer spannend om een nieuw seizoen te beginnen. Lukt het leren nog wel? Kan ik nog wel spelen? Maar als je dan weer een week bezig bent dan zit je er weer helemaal in.

Ik heb uiteraard onwijs genoten van de vakantie. Heerlijk samen geweest met mijn familie. Maar dat neemt niet weg dat ik het weer fijn vind om weer te gaan werken. Het is altijd leuk om iedereen weer te zien en te spreken. De eerste week is dan ook altijd erg druk en gezellig. Iedereen wil van elkaar weten wat ze gedaan hebben en waar ze naar toe zijn gegaan. Heerlijk een beetje lullen over vakantie.

nina-en-noud-cliff

Terug naar Goede tijden, Slechte tijden. Ik hoop echt dat iedereen weer enthousiast is over het nieuwe seizoen. Ik kan natuurlijk niet vertellen, maar er gaat weer een hoop gebeuren ;).

Dus vergeet niet om 20.00 uur weer even lekker te gaan kijken.

Tot snel! X Marly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *