♫ YOU DONT OWN ME ♫

Ohh… wat had ik hier zin in! Mijn vriend kwam vorig jaar al met een teaser trailer aan. Hij werd al helemaal gek van die trailer. Zo vet vond ie het. Toen ik de trailer zag, werd ik ook meteen verliefd! Wat was het vet gedaan. Vooral de rol van Margot Robbie. Wat zou ik het cool vinden om zo’n rol te mogen spelen. Ik heb het natuurlijk over Suicide Squad. Één van de laatste trailers had een nieuwe versie van het nr You dont Own me van Lesley Gore. Door dit nummer en de beelden van Margot Robbie als Harley Quinn werd ik echt helemaaaaaal ongeduldig! Wat was dit vet zeg!! En nu was het zover. We hadden al een aantal weken geleden in onze agenda gezet dat we deze film in Antwerpen moesten bekijken. In de bioscoop Metropolis. Dit is één van mijn favoriete bioscopen en we zouden daar gaan kijken. Nu moet ik toch heel eerlijk zijn. Het viel me een beetje tegen. Ik haat altijd mensen die overdreven kritisch zijn en die een film tot het bot afkraken, terwijl er vaak zo veel liefde en werk in heeft gezeten. Maar helaas heeft de film mij teleurgesteld. De trailers waren 1000x vetter. Wel waren er veel positieve dingen. Dat vind ik veel leuker om over te schrijven dan dat zeiken…

will-smith-en-margot

Zo is Will Smith één van mijn favo acteurs! En hij heeft mij helemaal niet teleurgesteld. Wat een top acteur is dat toch. Hij weet mij altijd te raken letterlijk in elke film, zelfs bij deze. En hij is ook nog fijn om naar te kijken;) Ook Margot Robbie was fantastisch!! Ten eerste wat is zij toch knap. Ten tweede, wat een geweldige rol mag ze daar spelen. Ook de humor in de film heeft mij doen verassen. Meerdere keren moeten lachen.

Of het een aanrader is… weet ik niet. Maar ik ben blij dat ik hem gezien heb en ik ga hem zeker nog eens kijken, maar dan lekker op DVD met popcorn op de bank!

suicidesquad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *