Disney!!

YES!

Het was weer zover. Onze jaarlijkse uitje naar Disneyland Parijs!! Oke, dit was pas de tweede keer in deze formatie, maar we hopen dat het een jaarlijks uitje gaat worden! Want man oh man wat ben ik een fan van Disney! En gelukkig de peetouders, Carolien Spoor en Jon Karthaus, van Sammy-Rose ook.

img-20161009-wa0010

We hadden ons er mega op verheugd. Mike had ook nog een onwijze mooie verrassing voor me. Een proefrit in mijn droomauto, de Porsche Macan. En niet zomaar één proefrit, maar we mochten gewoon helemaal naar Disneyland Parijs rijden. Dat was heerlijk!!! Wat een fantastische auto. Je komt ook totaal niet vermoeid aan. Hij rijdt lekker. Hij zit lekker. Alles klopt aan die auto! Perfecte maat. Ik voelde me helemaal het dametje ;).

porsche

Uiteindelijk na een heerlijk ritje zijn we aangekomen bij Disney.We sliepen in het Disney Hotel Paris. Het ruikt daar zo onwijs lekker. Als ik er ben maak ik er een missie van om te achterhalen welke geur het is, maar ze willen het echt niet prijsgeven.  Zelfs niet na duizend keer vragen.

Één van de reden dat we naar Disney gingen, was om de verjaardag van Sammy te vieren. Sammy was dan ook helemaal in haar nopjes. Ze is 2 jaar geworden. Wat gaat het snel. Sammy is echt helemaal gek van Winnie the Pooh en die hebben we zeker gezien. Misschien wel 100 keer 😉

caarmarmickey

Mijn favoriete attractie is denk ik wel “It’s a small world”. Wat het helemaal leuk maakte was dat Sammy het ook fantastisch vond. Sowieso mocht ze in mega veel attracties!!! Ookal is je kind pas 2 jaar oud, is het zeker de moeite waard om te gaan. Oh, en ratatouille is ook een te gekke attractie. Zo mooi gedaan. En als je daar dan toch bent, ga dan ook meteen daar eten. Bij Chez Remy. Zo mooi gemaakt. Super leuk!

chez-remy

Ik kan niet wachten tot we weer gaan…

Tot snel! X Marly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *