Damn, wat gaat het snel allemaal!!

Sammy Rose B-day Party!!!

Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat!! Ze is alweer 2 jaar geworden. Niet normaal. Wellicht is het voor vele vaders en moeders erg herkenbaar. Wat een ontwikkeling in die 2 jaar. Van alleen maar een beetje liggen naar rennen, klimmen, dansen. Van huilen naar praten. Van melk drinken naar eten wat de pot schaft. Ze is echt geen baby meer, maar een klein mensje!! Dit moet natuurlijk gevierd worden.  Met een feestje!! Sam was eigenlijk op 23 september 2 jaar geworden, maar we hebben pas eind oktober een feest gegeven voor familie en vrienden. Het ging niet eerder. We hebben uiteraard haar verjaardag ook in Disney uitgebreid gevierd. Dat was echt waanzinnig en magisch!!

verjaardag Sam

Het feestje hebben we lekker bij George in Laren georganiseerd. Ik  hou van die tent. Het  is lekker ruim, er werken leuke mensen en het is heerlijk eten. En wat helemaal fantastisch maakte, was dat het zo ongelofelijk mooi weer was. Hierdoor hebben het hele feestje buiten op het terras van George kunnen vieren.

Hier een foto van de taart! Gemaakt door de dames van Life of Pie.

Taart van Life of Pie

Persoonlijk vind ik het echt een aanrader om zulke feestjes buiten het huis te doen. Een paar voordeeltjes op een rij:

  • geen troep in huis.
  • alles is er.
  • echt niet veel duurder(goede afspraken maken.
  • en erg belangrijk;  je hebt alle tijd voor je gasten. Je bent niet constant bezig om alles te regelen.

Vandaar dat wij het nu altijd zo doen. Zo hebben we het ook zo gedaan bij het geboortefeest, haar eerste verjaardag en nu haar tweede verjaardag. Echt super. Wij zouden het niet anders willen.

Het was een heerlijke dag. Een dag om nooit meer te vergeten. ❤️

img_20161016_210105

Tot snel! X Marly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *