Family time in Paris…

Parijs wat ben je geweldig! We zijn net pas weer thuis, maar ik wil nu al weer terug. Ik krijg zoveel energie van die stad. Elk straatje is mooi. Leuke kleine winkeltjes en natuurlijk de grote modehuizen. Lekkere restaurantjes en natuurlijk de macarons. Mike en ik gaan één keer per jaar naar Parijs maar soms vaker. En eigenlijk altijd wel in de kerstvakantie.

We hebben al in heel veel hotels gezeten, maar waar we nu zaten was toch echt wel de mooiste. Hotel San Regis, ruime kamer, top locatie, hele aardige mensen en wat ook heel fijn is, ze hebben een eigen restaurant.  Oh en de auto kan je voor de deur zetten en wordt in de gaten gehouden, dus hartstikke veilig. Wil je meer weten over dit hotel check dan mijn blog over het hotel.

Tijdens onze Parijs trip was ik ook nog eens jarig en dat maakte het toch wel extra speciaal. We hebben heerlijk geluncht bij mijn favo plek Laduree. Wat ik erg bijzonder vind is dat Laduree al bestaat sinds 1862. Als je echt een Parijs gevoel wil hebben dan moet je daar een keer lunchen of heerlijke gaan high tea’en. Ze staan bekend om hun macarons. En wat ik daar ook zo mega lekker vind zijn de dikke frieten. Water loopt mij weer in de mond.

Natuurlijk hebben we ook geshopt… We kregen een tip om een keer de mooiste Hermes winkel te bezoeken!! Wow wat was die mooi. Deze Hermes winkel is gebouwd in een oud zwembad. Ook zijn we in DE Chanel winkel geweest en heb ik DE beroemde trap gezien. Ja mensen ik word daar heel gelukkig van.

Kortom het waren heerlijke drie dagen waar we vooral van elkaar hebben genoten. Want daar gaat het natuurlijk om. FAMILY TIME.

Tot snel! X Marly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *