De portier leek op James Bond…

Wow!!! Wat een hotel. Wij gaan elk jaar naar Parijs. Als een soort traditie. Puur omdat we het een schitterende stad vinden en de sfeer is heerlijk. Je kunt er heerlijk eten en natuurlijk erg goed shoppen…

Elk jaar kiezen we een hotel uit waar we lekker en relax kunnen verblijven. Soms is het dan ook boven budget, maar het is voor ons een belangrijk toegevoegde waarde om in lekker hotel te verblijven. Sinds Sammy zoeken we dan ook een hotel die kamers heeft waarbij er een kinderbedje in een aparte ruimte kan staan. Dit betekent vaak wel dat het een suite is, nog duurder helaas. Echter is het wel lekker dat als de kleine slaapt, wij lekker ons gang kunnen gaan zonder dat we bang moeten zijn dat ze wakker wordt.

Dit keer verbleven in het mooiste hotel tot nu toe, San Regis. De locatie is echt perfect. Alles is redelijk dichtbij. En als je ergens verder weg wilt zijn er meerdere metro stations in de buurt van het hotel. Erg relax.

De kamer was echt niet normaal mooi! Top bed en schitterende badkamer. Elke kamer in het hotel is helemaal gepersonaliseerd en heeft zijn eigen kleur. Zo zaten wij in de blue room. Een aanrader! We hebben wel een upgrade gekregen vanwege beschikbaarheid. Dat deden ze totaal ongevraagd. Ze kwamen zelf met deze suggestie, zodat de kleine een eigen mooie kamer had. Ze waren erg vriendelijk, service gericht zonder dat het er zo bovenop zit. Zo werd onze auto voor de deur geparkeerd en de parkeertickets constant vervangen. En ze hadden zelfs voor een cadeau gezorgd aangezien Mike had verteld dat ik jarig was. Toch te leuk!! Bovendien waren ze erg leuk met Sammy. Het was gewoon een heerlijk, ongedwongen, lekker sfeertje in het hotel. Leuke bijkomstigheid; de portier leek op James Bond. Ook niet verkeerd voor de ogen…

Het interieur van het hotel was typisch Parijs. Eigenlijk wat je helemaal verwacht van een mooi hotel in Parijs. Mooie trappen, mooie schilderen. Je kent het wel!

Hopelijk weer snel naar Parijs en stiekem hoop ik dat we weer naar dit hotel gaan.

Tot snel! X Marly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *