Weekendje weg…

Weekendje Antwerpen!!

Even een weekendje weg met m’n liefdes. Ik merk dat we dat gewoon af en toe even nodig hebben. Even lekker in een hotel met z’n drieën in een andere stad. Geen afleiding, echt even met elkaar. Heerlijk.

Antwerpen is uiteindelijk de keus geworden. We waren hier al een paar keer geweest, maar dat maakt niks uit. Want wat is dat toch een heerlijke stad. De lekkerste restaurants, leukste winkels, en wat ook erg fijn is, tenminste dat vind ik, het is niet zo groot. Het is een redelijk klein centrum. Je kan alles lopen. Ik zou er zo kunnen wonen.

shopantwwerpen

Dit keer zaten we in het Hilton Hotel Old Town. Wow wat een fijn hotel. Echt een aanrader. Super goede service. fijne kamers. Top ontbijt en een heel lekker restaurant; Brasserie Flo (je kan er ook eten als je er niet logeert.) echt heel lekker eten en super lieve mensen. En ze waren erg leuk en lief met de kleine Sammy-Rose.

Hilton Old Town Brasserie Flo

Het was al best koud geworden, vandaar dat we op zaterdag  alleen in de ochtend wat geshopt hebben en na het slaapje van Sam zijn we naar Aquatopia geweest. Een aantal volgers op Instagram hadden deze tip gegeven. Echt super al die tips. (nogmaals thanks) Het was echt de moeite waard. Heel mooi.

Aquatopia

Op zondag zijn we nog heerlijk naar de dierentuin geweest. We zijn helemaal verliefd geworden op de zeehondjes. Het is geen geheim dat wij nogal vaak naar Dierentuin Amersfoort gaan, maar die hebben geen zeehondjes…. Na de dierentuin zijn we direct naar huis gegaan.

dierentuin

Oh hier nog even een tip van mij. Vanaf 3 dec tot 15 januari is de China Light Festival in de zoo van Antwerpen. Ik ben daar ooit een keer geweest en het is echt te gek!!!

Tot snel! X Marly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *